Over ons

Wij zijn Wuvio

WE DEAL WITH DUST

Wuvio is een Nederlands bedrijf, opgericht in 2007 en marktleider op het gebied van industriële stofbestrijding. Met een team van experts zijn wij wereldwijd actief en staan wij dag & nacht voor u klaar om u te helpen bij stof- of geuroverlast.

Ter plaatse analyseren wij uw stofuitdagingen en werken daarna samen met u aan de meest optimale en duurzame stofbestrijdingsoplossing, zowel vanuit economisch als operationeel perspectief. Wij produceren en verkopen in ons eigen laboratorium ontwikkelde additieven, alsmede stofbestrijdingsinstallaties. Zo heeft u altijd de oplossing die het beste bij u past.

Vanuit ons hoodfkantoor in Nederland werken we wereldwijd samen met onze klanten en partners om een stofvrije omgeving mogelijk te maken.

Wij zijn aanwezig bij deze evenementen:

In Europa zijn verschillende beurzen waar Wuvio aanwezig is. Hopelijk kunnen we elkaar daar ontmoeten!

Aankomende evenementen

Veiligheid

We werken op het hoogste niveau van persoonlijke en ecologische veiligheid. Onze medewerkers zijn VCA ** gecertificeerd, gekwalificeerd voor het werk dat ze doen en uitgerust met alle PBM’s vereist volgens:

  • EN ISO 20471
  • EN ISO 11612
  • EN ISO 11611
  • EN 13034
  • EN 1149-5
  • EN 61482-1

Eigen inhouse laboratorium

Wuvio heeft in haar hoofdkantoor in Maasdijk de beschikking over een eigen, volledig uitgerust laboratorium. Onze chief-chemist geeft leiding aan een team van laboranten dat zich volledig op stof- en geurbestrijding richt.  

Met ons eigen laboratorium hebben wij de beste grip op productontwikkeling en -verbetering. Hier worden, door middel van proefopstellingen situaties – die we in veld tegenkomen- nagebootst. De storende variabelen waar we echter in het veld last van hebben, worden in het lab zo goed als mogelijk geëlimineerd worden of zijn vrijwel volledig onder controle te houden.

In ons laboratorium houden wij ons bezig met algemene projecten, aan generieke oplossingen voor stof- en geuruitdagingen, maar ook werken wij aan zeer klant specifieke problemen op dit gebied. Met behulp van samples, monsternames van specifieke producten, ontwikkelen wij aan de meest optimale oplossing voor ieder stofprobleem.

Referenties

Deze klanten zijn je al voorgegaan

nl_NLDutch